Skip to content

Over Robert

Robert is de gepassioneerde eigenaar van RHealth, met een diepgewortelde overtuiging in de kracht van herstel en revitalisatie. Met zijn achtergrond in fysiotherapie, richt hij zich op het terugbrengen van mensen naar de kern van hun gezondheid.

Robert gelooft in een holistische benadering van welzijn, waarbij elke cliënt uniek is. Hij leidt RHealth met de missie om iedereen die binnenkomt te helpen een gezonder en veerkrachtiger leven te leiden.

Recover


Onder deze pijler zal ik voorzien in alle zorg die iemand nodig heeft die ik kan bieden als gekwalificeerd en erkend manueel therapeut.

Manuele therapie is zeer effectief bij het behandelen van verschillende aandoeningen, waaronder rugpijn, nekpijn, gewrichtsproblemen en sportblessures. Mijn doel is om patiënten te helpen hun mobiliteit te herstellen, pijn te verminderen en hun algehele kwaliteit van leven te verbeteren door middel van hands-on technieken en gepersonaliseerde.

Revive


Vanuit een holistische aanpak bij R|Health begeleid ik mensen in leefstijloptimalisatie, ondersteund door mijn opleiding aan de OerSterk.

Ik bied inzichten over voeding, beweging, slaap en stressbeheer, terwijl ik de uniciteit van elke persoon waardeer. Mijn focus ligt op persoonlijke begeleiding, het stellen van haalbare doelen en het creëren van een gemeenschap waar successen en uitdagingen gedeeld worden. Samen streven we naar een duurzame, gezonde leefstijl.

Wij zijn gedreven naar..

Ik ben vastbesloten om mensen te helpen een actieve rol te spelen in het vormgeven van hun eigen welzijn en een gezonde leefstijl te omarmen als een levenslange reis.

Sinds 2006 verdiep ik mij al in het menselijk lichaam en ben ik gefascineerd geraakt door de samenhang tussen alle systemen die er voor zorgen dat iemand in staat is om te leven!

Gedurende de afgelopen 15 jaar dat ik werkzaam ben als fysiotherapeut ben ik steeds meer gaan ontdekken dat meer dan 70% van alle klachten die ik in de behandelkamer tegenkom veroorzaakt wordt door leefstijl gerelateerde factoren. Denk aan onvoldoende slaap, verkeerd/ te veel ongezond eten, te weinig bewegen